Nieuws

Officiële opening Technische Alliantie

Na twee en een half jaar intensieve arbeid staat de Technische Alliantie helemaal voor u klaar. Om dit met u te vieren en hierbij
de vele voordelen van onze coöperatie nogmaals te belichten, nodigen we u uit voor de officiële opening op 12 mei 2017.

Naast het feit dat wij en onze partners nu uniform de markt betreden, bieden wij u nu ook één centraal nummer als vast aanspreekpunt. Hierdoor zijn er korte lijnen, waardoor wij oplossingsgericht kunnen werken in elke discipline. Omdat wij een coöperatieve vereniging zijn van specialistische bedrijven kunnen wij u heel gericht van dienst zijn. Hierbij zijn wij actief binnen de werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek, watertechniek en civiele techniek.

Op 12 mei vieren we deze realisatie met een officiële opening. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u bij deze opening aanwezig wilt zijn. De opening vindt plaats op de vestiging Echt en aansluitend op de vestiging Kelpen. Na de opening is er tevens de gelegenheid om diverse demonstraties te bezoeken.

 

25 maart 2017

Nieuwe partner in de markt

Na anderhalf jaar voorbereiding is de Technische Alliantie echt een feit. Op 31 mei 2016 hebben we onze droom werkelijkheid laten worden met een officiële inschrijving bij de KVK. Nu kan het echte werk beginnen!

We zullen ons klaar gaan maken om uniform de markt in te gaan met onze partners. Samen met deze partners maken we vooruitgang meer dan mogelijk. We zorgen dat we middels één aanspreekpunt voor de klant oplossingsgericht kunnen werken in welke discipline dan ook. De werkzaamheden worden direct naar de betreffende afdeling doorgestuurd zoals o.a. Engineering, Werktuigbouwkundige zaken, Constructiewerk, Electro/ besturing, Kunststoftechniek enz.

Op deze wijze wordt u als klant direct en duidelijk geadviseerd en geholpen. Ook administratief zijn er diverse voordelen waardoor met één debiteurnummer de complete afhandeling geregeld is.

We zullen u zeker op de hoogte houden betreffende de voortgang via onze nieuwsbrief!

31 mei 2016