Totaaloplossingen met persoonlijke aandacht

Als aanbieder van totaaloplossingen bieden wij één aanspreekpunt voor ontwerp, bouw, optimalisatie, reparatie, operationeel beheer en onderhoud van technische en industriële installaties en machines. Daarbij kunnen wij u het integraal projectmanagement uit handen nemen. Het liefst worden wij bij nieuwbouw- en onderhoudsprojecten vanaf de initiatieffase betrokken, maar later in het proces instappen is voor ons ook geen probleem.

Door onze coöperatieve bedrijfsstructuur beschikken wij over de capaciteit om alle projecten voor u te verzorgen; van klein tot de meest omvangrijke. Zelfs volledige pompstations en productielijnen behoren tot de mogelijkheden. Wij doen dit van initiatief tot oplevering en met de gedrevenheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit en service zoals die wordt geboden door een familiebedrijf.

Lees meer

Continuïteit van uw bedrijfsproces gegarandeerd

Voor ons is de continuïteit van uw onderneming net zo vanzelfsprekend als voor u. Wij zijn ons ervan bewust dat het stilvallen van uw bedrijfsproces voor veel ongemak zorgt en vaak zelfs zeer kostbaar is. Doordat wij een groot aantal technische disciplines in huis hebben, zijn wij in staat om op een zeer efficiënte wijze te werken. Bij projecten uit zich dat in een zo kort mogelijke uitvoeringstijd. Bij storingen en calamiteiten kunnen wij zeer snel acteren en een passende oplossing bieden. Waar mogelijk passen wij onze werkzaamheden daarbij aan uw bedrijfsproces aan om onderbrekingen te voorkomen. Uw focus kan daardoor volledig gericht blijven op uw core business.

Terug naar intro